Dag trouw lid,

Ondertussen zijn we bijna een half jaar up&running aan de Doetinchemseweg met Vital 2.0! Wij zijn nog steeds super trots op het resultaat, maar zijn ook de corona-periode niet vergeten. Die was pittig voor ons allemaal en heeft ons allen geraakt.
Tijdens deze periode zijn wij er ook achter gekomen hoe trouw onze leden zijn en wat ze ons gunnen. Velen zijn lid gebleven, ondanks de onzekere tijd. Wij zijn ontzettend blij met de steun die we tijdens deze periode vanuit jullie hebben mogen ervaren en hebben de afgelopen periode diep nagedacht over hoe we jullie kunnen belonen hiervoor…

…en daarover gaat uiteraard deze mail!

We hebben gedacht aan een groots feest, waarbij we jullie in het zonnetje konden zetten. Uiteindelijk zijn we bij het volgende uitgekomen:

Wij geven namelijk al onze Vitalleden een passe-partout voor het HOOTCHIE KOE FESTIVAL op vrijdag 1, zaterdag 2 en zondag 3 juli!!! Hoe tof is dat? Een fijn weekend genieten van muziek, drankjes, fijn eten, slap ouwehoeren en een hele hoop gezelligheid. Het perfecte feestje om onze leden te kunnen bedanken voor de afgelopen 2 jaar.
Op vrijdagavond tussen 19.30 uur en 22.00 uur kunnen jullie zelfs nog een gratis drankje komen halen aan de Vitalbar, waar de dames en heren van Vital voor jullie klaar staan.
Ben je net zo enthousiast geworden als dat wij zijn over dit cadeau? Kom dan op 27, 28, 29 of 30 juni naar Vital om daar een gratis bandje af te halen!

 

Volg ons op Social Media.

  • Adres: Doetinchemseweg 53
    7051 DP Varsseveld

  • Telefoon: 0315 – 24 34 79

  • E-mail: info@vitalvarsseveld.nl

Contactformulier.

    Vraag hier jouw gratis proefles aan!

    Meld je aan voor een kennismaking