Personal training in slechts 20 minuten met EMS

  • In 20 minuten een total body work-out
  • Figuurcorrectief trainen op de BBB zones
  • Low/no impact krachttraining, lage of geen druk op pezen en gewrichten
  • Gelijktijdig verbeteren van kracht, spierconditie, coördinatie en balans
  • Gelijktijdig een huidversteviging en anti-cellulitis behandeling

Spierkracht is het fundament van het lichaam. Met je (skelet)spieren doe je werkelijk alles tijdens het dagelijkse leven. Naarmate je ouder wordt zal de kracht / spiermassa afnemen. ‘If you don’t use them, you’ll lose them’ is een veel gehoorde term. Dat is de basis bij spierkrachttraining. En de methode die wij hiervoor gebruiken is EMS (elektro spier stimulatie). Misschien heb je er nog nooit wat van gehoord, het bestaat al ruim honderd jaar.

20 minuten per week bij EMS is voldoende – ook bij ambitieuze doelstellingen!

Het werd in het begin alleen maar gebruikt in de fysiotherapie en in de revalidatiecentra. Dus puur medisch ingezet, voornamelijk na operaties of trauma (zenuwschade). Maar nu zetten we de techniek in o.a. ter preventie van spierkrachtverlies. Misschien heb jij geen zin in het optillen van zware gewichten, of misschien heb je wel gewrichtsproblemen, waardoor er teveel druk op die gewrichten ontstaat. Dan is EMS een uitkomst en zeker het proberen waard.
Maar wat is het precies?
Elektro Musculaire Stimulatie staat voor trainen met weerstand door middel van impulsen, die via een bodysuit op de huid worden overgedragen. Ons eigen zenuwstelsel geleidt deze zogenaamde ‘prikkel’ verder naar de grote spiergroepen, waardoor deze tot wel 30% meer geactiveerd zullen worden dan bij een reguliere krachttraining! De dieper gelegen spieren, die normaal niet snel door het eigen lichaam worden aangestuurd, worden met EMS training dus wel makkelijk bereikt.

Vraag hier jouw gratis proefles aan!

Meld je aan voor een kennismaking