Yes, het is eindelijk zover. Ik heb getekend voor onze nieuwe locatie!
En met deze ondertekening is ook de verbouwing aan de Doetinchemseweg van start gegaan.
De aankomende zes maanden zal er met man en macht gewerkt worden aan onze nieuwe locatie om er een super gaaf sportcomplex van te maken.
Een nieuw Vital waar we onze leden een zo breed mogelijk aanbod willen geven wat betreft lessen en fitness. Eindelijk worden onze ideeën omgezet naar realiteit. Hoe mooi is dat?
Maar we zullen de aankomende maanden uiteraard ook terugkijken op 30(!) jaar aan de Wilhelminalaan. Wat een lange periode hebben we daar gezeten en wat zullen we mooie herinneringen achterlaten. Maar zodra de deur daar wordt dichtgetrokken, openen de deuren van een gloednieuw Vital zich aan de Doetinchemseweg.
Op de nieuwe locatie gaan we ons lesaanbod vergroten en hopen we onder andere ook onze “zwem-mensen” tevreden te stellen. We kunnen het zwembad helaas niet meenemen, maar weten wel voldoende alternatieven om actief te blijven op het droge.
Omdat wij 30 jaar Wilhelminalaan echt een mijlpaal vinden, met daarbij twee bizarre jaren Covid19, willen we aan het eind van dit jaar gaan afsluiten met een knaller. Een gigantisch mooi feest, om al onze leden te bedanken voor hun support en om samen terug te kijken op de afgelopen mooie jaren.
Over onze verbouwing, het nieuwe lesaanbod, de mooie herinneringen aan de Wilhelminalaan en het feest houden we jullie op de hoogte.
We houden jullie op de hoogte😊 #verhuizen #1jan2022