Een aantal jaren geleden zijn we als team begonnen aan het opbouwen van Vital 2.0. Het neerzetten van een fijne sportschool, waar iedereen zich welkom voelt en waar persoonlijke benadering hoog in het vaandel staat. Daarnaast waren er vele ideeën om Vital 2.0 hiernaar in te richten.

Eén van die nieuwe ideeën bracht ook verbouwingen met zich mee. Zo zijn er ondertussen al heel wat ruimtes aangepakt en genieten we onder andere al een tijdje van onze mooie “Go” zaal. Een frisse zaal met meer ruimte en nieuwe materialen.

Vorige week was de start van de verbouwing van de fitnesszaal. Een behoorlijke klus, waar we onszelf 8 dagen de tijd voor hebben gegeven, voor wat extra druk op de ketel…

We hebben alles rigoureus aangepakt:
Nieuwe vloer, nieuw kleurtje op de muren, nieuwe toestellen, meer ruimte en het creëren van een zaal die uitdaagt tot lekker sporten en tevens gezelligheid uitstraalt.

Met het resultaat zijn wij, als team van Vital, ontzettend blij! En ik als persoon ben onwijs trots op wat we met elkaar hebben weten neer te zetten en aan jullie hebben mogen laten zien tijdens de Open Dagen.

Uiteraard is mijn to-do-list nog niet klaar en zullen er in de toekomst nog meer plannen en ideeën worden uitgewerkt, dit alles om ervoor te zorgen dat iedereen tevreden blijft als klant van Vital.
Dit hoop ik samen met mijn fijne team te kunnen blijven doen, zoals we dit ook hebben gedaan tijdens de laatste verbouwing. Een team waarop ik kan bouwen en terugvallen, toppers!

Uiteraard hebben we tijdens de verbouwing ook gebruik mogen maken van vakmensen, die er mede voor hebben gezorgd dat alles tot in de puntjes goed is afgewerkt.

Ralf Kleinnibbelink, Sjoerd te Lindert en Qidi Design, bedankt voor jullie inzet en professionaliteit!

Als laatste wil ik alle leden bedanken voor het begrip en geduld tijdens de afgelopen weken. Uiteindelijk doen we dit voor jullie en hopen we dat jullie nog lang met veel plezier bij Vital blijven sporten.

Groeten,
Ritchy