7 Januari starten wij inmiddels met de 13de Varsseveldse Afvalrace

Hoe veel diëten heb jij al geprobeerd? Heeft het je een blijvend resultaat opgeleverd?

”Dieethypes” komen en gaan. Met elke vorm van een dieet kun jij je gewicht verliezen, echter ligt de kracht in het zoeken naar de balans waarin je niet alleen gewicht verliest maar ook goed voor jezelf blijft zorgen.

Een leefstijl ontwikkelen waarbij een gezond gewicht en vetpercentage wordt bereikt én blijft. Dat is wat wij doen met Body Support.

Wij hebben geen dieet, maar wij leren een ander eetpatroon aan. Neem voor meer informatie contact op met Jonathan of Ritchy via info@vitalvarsseveld.nl of bel naar 0315-243479

Twaalf Afvalraces later en gemiddeld 8,9 kilo minder per deelnemer.
Vital mag met recht spreken van een geslaagd concept met het aanbieden van de Afvalrace. Veel mensen zien vaak op tegen afvallen, doordat er bij een dieet van alles wordt verboden en het lastig te combineren is met het dagelijkse leven.

Dit is waar de Afvalrace op inspringt. Bij de dagelijkse menu’s van ons programma eet je drie normale maaltijden per dag in combinatie met drie tussendoortjes. Dit zorgt voor variatie, een goede stofwisseling, genoeg energie en geen hongergevoel. Ook is het goed te combineren met een druk gezinsleven en kan dus iedereen mee eten. Kortom; een makkelijk programma, voor jong en oud!

Interesse voor de 13de Afvalrace? 7 januari gaan we weer van start! Neem gerust contact met ons op voor vragen of wees welkom op de vrijblijvende informatieavond op 28 december om 19:00 uur, 3 januari om 18:30 uur en 7 januari om 19:00 uur.

Interesse in de Afvalrace? Laat je gegevens achter en wij nemen contact met jou op!

Mail ons