De tweede editie van Festvital is een feit!
Zondag 12 september vanaf 14.00 uur organiseren wij een Festvital. Dit keer met de reden om jullie alvast kennis te laten maken met het ”nieuwe Vital”.
We hebben het al eerder met jullie gecommuniceerd dat wij graag nieuwe lessen willen toevoegen aan ons groepslesrooster. Festvital zal dan ook in het teken staan om dingen uit te proberen en eventueel nieuwe lessen te testen.
De bedoeling is om een gezellige middag voor jullie te organiseren waarbij je ook nog eens aan het bewegen komt.
Welke lessen zijn er op ons Festvital:
– Pilates
– Soundbath Yoga
– Xcore
– BBB
– Cross-Fit
– Cross Boxing
– Dansen
– Zumba
Meld je bij ons aan de balie en koop je ticket.
Je kunt je direct inschrijven voor twee lessen die je wil volgen die dag.
Inschrijven mogelijk vanaf 17 augustus
Allemaal leuk die lessen, maar wat is het nou precies?
XCORE staat voor Extreme Core, een intensieve XCORE® training waarbij effectiviteit en plezier samengaan. De XCORE® workout is een ultieme core training (de kern van rug-, buik- en heupspieren) met behulp van onze trainer. De XCO-Trainer® is een rode buis die een bewegende massa granulaat bevat.
Dansen is de ideale groepsles voor mensen die een passie hebben voor dansen. Met deze dynamische groepsles dans je op de laatste hits en leer je verschillende dansstijlen aan. Train op een leuke en swingende manier heel je lichaam. Vanwege de vele bewegingen is deze les ideaal om je conditie te verbeteren en af te vallen. Iedere dans les staat in het teken van plezier maken.
CrossFit is een manier van fitness die gewichtheffen, atletiek en gymnastiek combineert in een trainingsvorm. Gedurende de training worden functionele bewegingen op een gevarieerde manier in een hoge intensiteit zo snel mogelijk uitgevoerd. De filosofie achter CrossFit is om niet te specialiseren in een specifiek sportonderdeel, omdat dit tot een eenzijdige fysieke ontwikkeling zou leiden. Trainingen bestaan uit een warming-up, een technisch gedeelte om de Crossfit-bewegingen te leren en een intensieve training, een workout of the day (WoD)
BBB staat voor buik, billen en benen. BBB training is dus een training die opgesteld is uit krachtoefeningen voor deze drie spieren te trainen. De lessen BBB zijn meestal opgebouwd uit een conditionele opwarming en uit een kern van spierversterkende oefeningen voor de buik, billen en benen.
Pilates is een training met veel oefeningen op een oefenmat waarbij stabiliteit, spieroefeningen, lenigheid en evenwicht de sleutelwoorden zijn. Vanuit bewegen in spierketens word je bewust, hoe om te gaan met houding, bewegen en ademhaling.
Soundbath Yoga is een hele prettige en bijzondere ervaring. Tijdens de sessies lig je op je yogamat in de ruimte met klankschalen. Tijdens deze les word je omringd door zachte klanken. Je kunt je even helemaal overgeven aan deze manier van ontspannen, waarbij stress van je afspoelt in de golven van het geluid en je heerlijk zult wegdromen!
Zumba brengt fitness en dansen samen in één effectieve workout. Dit effectieve fitnessprogramma geeft je een interval workout gebaseerd op de leukste Latijns-Amerikaanse dansstijlen als salsa, merengue en bachata. Zumba is de ideale les voor mensen die op een leuke manier willen afvallen of hun conditie willen verbeteren. Zumba is leuk, energiek en het geeft je een fantastisch gevoel!
Cross Boxing is een samengestelde training die het beste uit de bokssport combineren met functionele conditie- en krachttrainingen. De perfecte workout, om in vorm te blijven, af te vallen of om op conditie te komen.
Probeer tijdens ons Festvital twee lessen uit en wie weet komen de lessen binnenkort in ons lesrooster!