Start Afvalrace mei 2021

Ben jij in de corona periode wat minder gaan bewegen en wat meer gaan snoepen? Heeft dit ook geleid tot een paar kilootjes extra? Wil je daar heel graag wat aan doen, maar merk jij dat je dit niet alleen kunt? Dan is de afvalrace het juiste programma op het juiste moment voor jou!
Veel mensen vinden het lastig om af te vallen en dit resultaat dan te behouden, vaak heb je niet het juiste programma of mis je de stok achter de deur.
Tijdens de meeste programma’s worden dingen verboden en is het lastig om het te combineren met het dagelijkse leven.
Dit is waar de Afvalrace op gebied van voeding op inspringt. Bij de dagelijkse menu’s van ons programma eet je drie normale maaltijden per dag in combinatie met drie tussendoortjes. Dit zorgt voor variatie, een goede stofwisseling, genoeg energie en geen hongergevoel. Ook is het goed te combineren met een druk gezinsleven en kan dus iedereen mee eten. Kortom; een makkelijk programma, voor jong en oud.
Tijdens de Afvalrace ga je niet alleen aan de slag met voeding.
Deze 3 punten vinden wij belangrijk en hierdoor ga jij je resultaten behalen.
– Begeleiding (hulp)
– Voeding (regelmaat en variatie )
– Sporten (plezier)
Afgelopen tijd hebben we niet stil gezeten en hebben wij kritisch naar ons succes programma gekeken. We hebben wat zaken gevonden waarvan wij nodig vonden om die aan te passen, dat is inmiddels gebeurt en dat doet de afvalrace en de deelnemers alleen maar ten goede!
Zeker zijn van een plek, mail dan naar:
gezond@vitalvarsseveld.nl